The TV is the new fireplace – it’s the heart of the room. If you know what you’re doing, it can be a feature in its own right, so when interior studio Living In Space asked us to create a bespoke TV unit for this Kensington basement owned by a leading software magnate, it was more than a simple bit of cabinet making.

To fit with the modern feel of the space, we used profile handles and placed subtle LED lighting behind the glass shelves. All the doors are soft open and close and there’s a unique ventilation system to draw heat away from the TV and home cinema kit. That’s the sort of attention to detail that makes our customers come back again and again.

SEE MORE TV UNITS AND AV HOUSING FROM CREATIVE WOODWORK >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *